Choď na obsah Choď na menu
 


155,Az egyiptomi magyarok villannyal világítottak a piramisok belsejében.

 

Az egyiptomi magyarok elektromos árammal világítottak, és más érdekességek:

Katt: hieroglifákon villanyvilágítás. A sötét királysírokban és egyéb helyeken nem mutattak be fáklya vagy más nyomokat, tehát hihetünk nem füstölő világítószerkezetekben, ma sem fáklyázunk a lakásunkban.

Már írtam arról, hogy a külföldi magyar nyelvet nem ismerő kutatók milyen jól megfejtették a rovásírással és egyiptomi hieroglifákkal írt iratokat. Szinte egy új nyelvet találtak ki, és ha megnézzük, teljesen másnak olvassák megfejtéseiket, mint mi, magyarok. Bemutattam a rovás leletekkel, hogy mind magyar nyelven jól olvasható.

A wikipédia internetes lexikon mutatja be a fáraók titulusait, az istenek neveit, és sok mást is. A felhasznált kartusok (=keretesek) ábrázolások innen származnak. Bemutatom az idegen nyelvű olvasatokat, mellé téve, mi az amit én olvastam ki magyar nyelven.

A kutatók a magyar nyelven kiolvasott hieroglifákat leírják, de nem tudják magyarul összeolvasni, vagy másnak olvassák:

37, III Thotmesz magyar szövege (katt.)

Volt mit elrabolni és kirabolni a magyarok hazájában: Arany, víz, élelem, gazdagság, tejjel, mézzel folyó jólét (Kánaán). A korban felgyorsult a rég megindult az elsivatagosodás, a sivatagi népek a mesés  gazdagságú magyar népekre fokozatosan rátámadtak. Az egész békés és lassú beszivárgással kezdődött. A legelők peremvidékén éltek, majd egyre beljebb jöttek. Mikor erősnek érezték magukat, később erőszakkal és fegyveres erővel támadtak rá a magyarságra. Habiruk = háborús bandák terrorizálták a kánaáni és mezőföldi lakosságot. Asszíria felhasználta őket a hódításaihoz, de ezt később kutatjuk. Mint kiirtandókat találjuk meg őseinket a Bibliában és az asszír halállistákon. Ne felejtsük, a legtovább fennálló keleti királyság, a magyar Egyiptom = Ménnek - Mennyek országa volt.

 

Több mint 100 bizonyíték, hogy magyarok voltak, magyar nyelvű fáraókkal és szentekkel:

Hieroglifák magyar nyelven (katt az aláhúzottra). 

Van-e a világon még egy nép, amelynek ilyen ősi írott emlékei volnának, mint a magyar népnek?

A piramisok szövegei magyar nyelven jól olvashatók...

A fáraók királycímei magyar nyelven íródtak...

Az istenek nem istenek, csak híres őseink, akik magyarok a vízözön utánról...

 


 

2011-11-24.