Choď na obsah Choď na menu
 


217,Ősi civilizációk, c

21,Vannak népek, amelyek legendáiban olyan régi történetek szerepelnek, amikor a Hold még nem volt az égen. Vannak elméletek, melyek szerint Kr.e. 11.000-12.000 között a Holdat a Föld a vonzásával befogta és arra ősein ki emlékeznek.

Az is nehezen érthető és megbecsülhető, hogy az egyiptomi 3 nagy piramis mikor épült. Az Antartktiszon ennél nagyobb piramis légi fotóját látjuk a következő cikkben. Itt volt Atlantisz?  10 ezer évvel ezelőtt az Antarktiszon a kutatók szerint meleg volt.

22,Hérodotosz olyan családfákról szerez tudomást az egyiptomi főpapoktól, melyek 11.340 évre tekintenek vissza.

 

23,Kolumbiában több fennsíkon hatalmas méretű ciklopikus kövekből épített kihalt városokat találtak. Egyiknek sincs ablaka. Tűznek, világító eszköznek nyoma sincs. az indiánok történetei „fehér szikrák” néven mesélik a fűtő és világító rendszert. Led lámpákra és elektromos fűtésre gondolhatunk. (Az ősi nyomok eredete az első emberi populációk megérkezésével kezdődik, körülbelül 20 000 évvel ezelőttről.)

Fájl: Alb.jpg

 

24,Az indiai eposzban a Ramajanában leírják milyen India és Srí Lanka felülről nézve. Akik ezt írták mindezt felülről kellett látniuk.

 

25,Az ókorban használt mértékegységek furcsa módon megegyeznek. A hosszmértékek hosszát a Föld kerülete alapján határozták meg. Vajon a jégkorszak után éhező, tengődő primitívvé vált népek számították ki, és miként az adatokat?

A súlymértékek között is különös egyezés van Dél-Amerika, Egyiptom, és a görögök között.

 

26,Ismerték az elektromosságot. Egyiptomi ábrázolások villanyégőket, villanyoszlopokat mutatnak.

Ókori egyiptomi villanykörte

Irakban galvánelemeket találtak. Ezeket újra gyártva sikerült velük áramot előállítani.

Egy bagdadi elem, és egy bagdadi elem keresztmetszete

Gondoljunk vissza az ókori platina és alumínium tárgyakra. elektromosság nélkjül nem tudjuk ma sem azokat előállítani.

 

27,Ha elhisszük a régiek állításait, az egyiptomi papság, írásos hagyatéka17.000 évre nyúlik vissza. Találtak írást melyet Kr.e. 30627 évben keltezett a szerzője.

 

Baskíriában Csandar falu mellett titokzatos kőlapokat találtak, felismerhető az Ural-vidéj három dimenziós térképe. Kik és mikor készítették?

 

Bizánci történetkutató szerint Kr.e. 36.525 évtől vannak az egyiptomiaknak feljegyzéseik.

 

28,Egy római történész szerint Egyiptomban Nagy Sándor uralkodása előtti 48.863 évre visszakövethetők az írások.

Kr.e. 15.000 és 10.000 között a Földön léteznie kellett egy nagyon magas civilizációnak.

 

2023.07.26. folytatjuk...